Két biciklis ütközött Nyíregyházán

Akt.:
Két biciklis ütközött Nyíregyházán
© fotó: police.hu
A rendőrség a lakosság segítségét kéri: keresik a kerékpárost, aki segítségnyújtás nélkül távozott a baleset helyszínéről.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/3705/2015 bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2015. július 1-jén 21 óra 20 perc körüli időben kerékpárral közlekedett Nyíregyházán, a Blaha Lujza sétányon kiépített gyalog- és kerékpárúton, a Sóstói út felől a Kemecsei út irányába. Az ismeretlen férfi a kerékpárúton a vele szemben közlekedő két kerékpáros között úgy haladt el, hogy az egyik biciklissel a kormányuk összeütközött, aminek következtében mindketten felborultak. Az eddig ismeretlen férfi az ütközést követően a tőle elvárható segítségnyújtás megadása nélkül kerékpárját tolva tovább közlekedett a Kemecsei út irányába.

fotó: police.hu fotó: police.hu ©

Az ismeretlen személy 55 év körüli, rövid hajú, átlagos testalkatú férfi, aki egy régebbi gyártmányú magyar kerékpárral közlekedett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen kerékpáros, illetve a baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok bármelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés