Két biciklis ütközött Pusztadoboson – Balesetek az elmúlt 24 órában

Baleset Pusztadoboson
Baleset Pusztadoboson - © Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.


Nyíregyháza Csaló közben közlekedett a Sóstói út felől a Kalevala sétány irányába 2017. április 24-én 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsival közlekedő 68 éves ajaki férfi. Az elsődleges adatok szerint a sofőr a Korányi Frigyes utca kereszteződésében az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta, melynek következtében összeütközött egy tőle jobbról, a belváros irányából a Sóstói út felé közlekedő másik járművel. Az ütközés következtében a 68 éves sofőr és a másik személygépkocsi vezetője, egy 49 éves nyíregyházi nő könnyű sérüléseket szenvedtek. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kisvárda Móricz Zsigmond úton közlekedett a József Attila út irányából a Csokonai út felé 2017. április 24-én 18 óra 40 perc körül elektromos kerékpárral egy 37 éves helyi férfi. Haladása során eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt a menetirány szerinti bal oldali útpadkára, majd az út melletti vízelvező árokba borult. A férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Pusztadobos Kossuth úton haladt a Ságvári út irányába 2017. április 24-én 12 óra 30 perckor egy kerékpárral közlekedő 23 éves helyi nő. Haladása során feltehetően nem tartott kellő követési távolságot és későn észlelte egy előtte biciklivel közlekedő 31 éves nő kanyarodási szándékát, melynek következtében összeütköztek. Az ütközés során a 23 éves nő kerékpárjával felborult és könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés