Két és fél centivel lenne hosszabb a péniszed, ha nem használnád ezt a hétköznapi tárgyat

Akt.:
Két és fél centivel lenne hosszabb a péniszed, ha nem használnád ezt a hétköznapi tárgyat
© Illusztráció: getty images
A kutatók hátborzongató felfedezést tettek egy hétköznapi tárggyal kapcsolatban, amit gyakorlatilag szinte minden férfi használ. Hinnye!

A Páduai Egyetem kutatói szerint akár két és fél centivel is megrövidítheti a férfiak péniszet a teflon bevonatú serpenyő: a vizsgálat során 383 férfi nemesebbik testrészét vették szemügyre, és arra jöttek rá, hogy körülbeül 12 százalékkal kisebb azoknak a pénisze, akik egy bizonyos PFC nevű anyaggal szennyezett környezetben nőttek fel. Ugyanez az anyag található meg a a teflonbevonatokban is.

Kiderült, hogy a PFC olyan hatással van a férfi nemi hormonokra, amitől a nemi szervek visszamaradnak a fejlődésben: a szennyezettség már az anyaméhben kimutatható a magzatoknál, de a kamaszok szervezetére is káros hatással van.

Sajnos nem elég azonban kerülni a teflon bevonatú serpenyőt: a hetvenes évek óta megtalálható élelmiszer-csomagolásokban, szélvédőmosó folyadékokban, vízhatlan ruhák anyagában, kozmetikumokban, tisztítószerekben, rovarirtó spraykben is megtalálható a PFC.

Forrás: ripost.hu


Fogadjunk, hogy tudunk még újat mondani neked férfi nemi szerv témában. Nem hiszed? 1. Nem baj, ha elveszíti a fejét Nem éppen kellemes gondolat, belátjuk, de egyes rákos megbetegedéseknél megesik, hogy el kell távolítani a makkot a péniszről. Ám aggodalomra semmi ok, a férfiasság nem válik haszná...

Lássuk be, szoktak abból vicces dolgok kijönni, amikor az UFO hívők a NASA Mars fotóit böngészik, és minden sziklára vagy árnyékra ráfogják, hogy egy földönkívüli látható a képen. Ám Scott C. Waring most feltette a koronát a dologra. Szerinte rábukkant egy apró földönkívüli hullájára az egyik fén...
hirdetés