Két hűtőszekrény égett egy kemecsei ház udvarán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két darab hűtőszekrény égett egy családi ház udvarán kedden reggel Kemecsén, a Toldi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tulajdonos a szándékos tűzokozást elismerte, az ügyben hatósági eljárás indult. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt a lerakódott égéstermék egy családi ház kéményében a délutáni órákban Nagyecseden, a Vásártér utcában. A helyi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt. A kémény kijavításáig az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak. Hasonló eseményhez riasztották a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat az esti órákban Ilkre, a Kossuth utca egyik lakóházához. Személyi sérülés nem történt, ennél az esetnél lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Összehordott kukoricakóró gyulladt meg kedden este Nagyecseden, az Arany János utcában. A járókelők megkezdték a tűz oltását. A helyi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés