Két jármű is kigyulladt csütörtök délután – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Két jármű is kigyulladt csütörtök délután – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi csütörtök délután Dombrádon, a Hajnal utca egyik családi házának udvarán. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. Az eset kapcsán a szándékosság gyanúja felmerült. Elektromos zárlat miatt szintén gépkocsi gyulladt ki csütörtök délután Nagyecseden, a Honvéd utca egyik lakóházának udvarán, ahol a tűz a melléképületre is átterjedt. A nagyecsedi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében csütörtök este Encsencsen, a Szabadság utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók az izzó, parázsló részeket eltávolították, személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Teljes terjedelmében égett egy nyolcvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete csütörtök éjszaka Bátorligeten, a Botanikus utcában. A nyírbátori és a mátészalkai hivatásos tűzoltók az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihoztak, amelyet vissza kellett hűteni, majd több vízsugárral oltották el a lángokat. A családi ház lakhatatlanná vált, az ott lakók rokonoknál helyezkednek el, személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés