Két kocsi és egy kisteherautó ütközött össze Nyírtelken – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Egy száz négyzetméteres családi ház kéményében a lerakódott korom égett hétfőn este Paposon, a Toldi utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és dugólétra segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, a fűtést, a kémény kijavításáig más módon oldják meg az ott lakók.

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn este a 38-as számú főúton, Nyírtelek belterületén. Az ütközés következtében az egyik személygépkocsi az árokba csúszott. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Egy kisteherautó megcsúszott, majd félig az árokba hajtott hétfő éjszaka a 41-es számú főúton, Vásárosnamény és Nyírmada között. A műszaki mentéshez a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik drótkötél segítségével vontatták vissza az úttestre a járművet. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés