Két körözöttet és egy tolvajt is fogtak a rendőrök pénteken – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársai 2017. március 17-én Nyírcsaholyban elfogták P. Róbert 50 éves helyi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Fővárosi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését önként nem kezdte meg. A férfi ellen további két körözés is érvényben volt, amelyeket a Budapesti és a Pesti Központi Kerületi Bíróság rendelt el. A rendőrök a férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és értesítették a körözéseket elrendelő hatóságokat.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 17-én Nyírvasváriban elfogták M. Lajos 27 éves aranyosapáti lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott helyszíni bírságot nem fizette meg, azt közérdekű munka elvégzésével sem váltotta meg amit a Debreceni Járásbíróság elzárásra változtatott át, aminek letöltését önként nem kezdte meg. A rendőrök a férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították és értesítették a körözést elrendelő hatóságot.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság kifosztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 17 éves nyírvasvári lakos ellen. A fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. március 17-én 8 óra körül bement egy nyírvasvári házba, ahol az egyik helyiségben alvó 26 éves sértett mellől eltulajdonította a mobiltelefonját. A rendőrök a fiút rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés