Két körözöttet fogtak a zsaruk – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 13-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2017. szeptember 13-án Nyírbátorban elfogtak egy 32 éves magyi lakost. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a férfit előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen igazoltattak a rendőrök 2017. szeptember 13-án egy 57 éves beregszászi lakost. Kiderült, hogy a nő ellen a Miskolci Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. A rendőrök a nőt a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 13-án a megyeszékhelyen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 45 éves helyi férfit. Az intézkedés alatt kiderült, hogy a sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés