Helyi közélet

2016.03.12. 19:06

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Győrtelken - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Háromezer négyzetméteren égett a száraz fű szombat délután Tiszavasvári és Nagycserkesz között. A tiszavasvári önkormányzati- és önkéntes tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltoták el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a huzatszabályzója meghibásodott, melynek következtében a bekötő fém füstelvezető csöve felizzott szombat délelőtt Nyírmeggyesen, a Rákóczi Ferenc utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók szüntették meg az izzást, parázslást, személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze szombat délután a 49-es főúton, Győrtelek belterületén. Az ütközés után az egyik személygépkocsi egy villanyoszlopnak csapódott. A balesetben hárman sérültek meg, az egyikőjüket az összeroncsolódott gépkocsiból a mátészalkai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki, majd biztosították a helyszínt az áramszolgáltató kiérkezéséig és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában