Két megdöbbentő dolgot is jósolt 2018-ra a vak látnok­asszony

Két megdöbbentő dolgot is jósolt 2018-ra a vak látnok­asszony
Az immár 20 éve elhunyt vak bolgár látnokasszonyt, Baba Vangát talán be sem kell mutatni: korábban már megjósolta 9/11-et, az ISIS-t és a Brexitet is. Az idős asszony egészen az 51. évszázadig megjövendölte, milyen sorsfordító események fogják átformálni a világunkat. Tovább azért nem, mert szerinte ekkor fog eljönni a világvége.

A vak asszony a 2018-as évre két meglepő jóslattal is szolgált. Az egyik jövendölés szerint ebben az évben Kína válik a világ első számú gazdasági hatalmává: ez a jóslat nem is olyan elrugaszkodott, tekintve, hogy az ázsiai ország rohamos léptekben fejlődik, és a gazdasági kutatóintézetek szerint nem kizárható, hogy 2018-ra a kínai GDP meghaladja az amerikait.

A második jóslata már inkább sci-fibe illik: Baba Vanga szerint a Vénuszon 2018-ban az emberiség újfajta alternatív energiaforrást fedez fel, amit a későbbiekben tökéletesen tud hasznosítani. Ennél a jóslatnál azért lássuk be rezeg a léc, elsősorban azért, mert jelenleg nincs még tervben sem, hogy űrmissziót küldenénk a bolygóra.

Baba Vanga jóslatai egyébként 85 százalékban bejöttek eddig, de például 2010-re jósolta egy újabb világháború kitörését, és ez szerencsére elmaradt.

Forrás: ripost.hu


Bulgária - Az 1996-ban elhunyt 85 éves Baba Vangát a Balkán Nostradamus-aként emlegetik - és szörnyű jóslatai voltak Európa számára. Az idős, vak asszony 1989-ben jósolta meg 9/11-et: "Borzalom! Borzalom! Az amerikai testvérek térdre rogynak, amikor megtámadják őket a fémmadarak. A farkasok morog...

Címkék: , , ,hirdetés