Kétmondatos horror sztorik, amiktől nem tudsz majd aludni (18+)

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Azt hiszed, két mondat kevés ahhoz, hogy megálljon benned az ütő? Gondold újra!

Elkezdtem betakargatni, amikor megszólalt: – Apa, nézd meg kérlek, hogy nincsen-e szörny az ágy alatt!
Úgyhogy benéztem az ágy alá, és hirtelen megpillantottam őt magát, vagy egy másik őt, amint reszketve azt súgja: – Apa, valaki van agy ágyamban…


A lányom folyton csak bőg és ordibál az éjszaka közepén.
Hiába látogatom meg a sírját, és kérem, hagyja abba, nem segít.


Egy nehéz nap után arra térek haza, hogy a barátnőm a gyermekünket öleli. Nem is tudom, melyik az ijesztőbb, látni a halott barátnőmet a halvaszületett kisbabánkkal, vagy a gondolat, hogy valaki betört a lakásba, hogy ilyen formán elrendezze őket.


Előző éjjel láttam: az ébresztő órámon a 12:07 villogott, amikor hosszú, sárga körmeit belemélyesztette a mellkasomba, a másik kezével pedig befogta sikoltó számat.

Megkönnyebbülten ültem fel, hogy csupán egy álom volt, de akkor megpillantottam, hogy az ébresztő órán a 12:06 villog, a szekrényajtó pedig halk nyikorgással nyílik ki.


scary5


Egyszer csak azt hallod, hogy az édesanyád téged hív a földszinti konyhából. Ám ahogy mész lefelé a lépcsőn, hirtelen egy ismerős hang azt suttogja a szekrényből: “Ne menj le drágám, én is hallottam.”


Ott üldögélt a polcomon, üres, porcelán szemekkel meredt rám, a legszebb rózsaszín babaruhában, amit csak el tudsz képzelni.
Ó, miért is kellett halva születnie?


A vigyorgó arc kiolvadt a sötétből és egyenest rám szegezte üres tekintetét az ablakon túlról.
A tizennegyedik emeleten lakom.


scary7


Az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy valaki az üvegen kopog. Először arra gondoltam, hogy az ablakon, de aztán kiderült, hogy a tükör felől jön a hang.


A nagymamám azt mondta, különleges adottság, hogy látom a halál angyalát megjelenni azelőtt a ház előtt, ahol hamarosan meg fog halni valaki. Én is azt hittem, hogy különleges adottság, valamiféle ajándék, de aztán egy nap megpillantottam a halál angyalát ott ácsorogni az összes ház előtt.


A húgom azt mondta, hogy anya ölte meg őt.
Anya azt mondja, nincs is húgom.


scary4


– Képzeld, te voltál az anyukánk azelőtt is, hogy a múltkor meghaltunk – trillázza most a kislány az öledben ülve, mintha csak valami lágy, altató dalt énekelne. Majd hozzáteszi: – Ezúttal sokkal fájdalmasabb lesz.

Forrás: Buzzfeed.com


10 igaz szellemsztori, amitől frászt kap

Nem lehet mindenre reális magyarázatot találni, olykor pedig nincs is.

 

2 mondatos igaz horrorsztorik, amitől a hideg futkos a hátán

Előfordul, hogy olyan dolog történik velünk, amelyre nincs reális magyarázat.
hirdetés