Két pláza egymás ellen

Hogy mire nem jó egy hatalmas bevásárló közpot! Jártam egyet benne, ha már megnyitott. No nem vásárolni mentem, csak úgy legeltetni a szemem.

Nagy is, új is, lehetőség van benne bőven a pénzköltésre annak, aki akar. Vagy mégsem? Mit nekünk pénzügyi válság, költsünk csak, amíg lehet! Ha lehet. Mert nem igazán lehet. Három szinten üzletek és gyorséttermek sora, de ha nem készültünk fel kellő mennyiségű készpénzzel, esélyünk sincs- az első napon legalábbis.

A nagy, közösségi kirakatbámulásban és kínálatmustrában elfáradtam, eldöntöttem, iszom egy kávét. Bevásárlóközpontban vagyok, gondoltam, veszek egyet.. Bankkártyámat azonban sehol sem fogadták el. Nem mintha olyan exklúzív, ritka műanyagom lenne.

A baj, pusztán annyi volt, hogy nem lehet kávét venni belőle. Sehol. Mert több helyen egyáltalán nem fogadják el, csak a jó öreg zöldhasút. Felkerekedtem hát, ATM után kutattam. Az utamba akadó biztonsági őrtől megtudtam: az egyik automata nem üzemel, a másik meg valahogy nincs ott, talán nem is volt ott, ahol lennie kell. No money, no coffee.

Az indok: nyitás van, még nincs telefonrendszer- hallottam fél füllel az egyik boltostól. Hát na bumm, akkor nem itt iszunk. Átbandukoltam a Plázába, melynek szinte szájába épült az új.

Automata- rajta cetli, tollal ráfirkantva: Nem jó! Nem bizony. Talán ezzel akarták visszaszorítani a vásárlást a konkurens cégnél? Ők tudtak valamit, amit én nem. Kávét inni legalábbis biztosan.

B.Zs.

  • Megcsapolják bankszámlánkat, ha nem vigyázunk!
  • Milliárdos visszaélés Hajdúszoboszlón!
  • Segítség, hamis húszezres van a pénztárcámban!  • hirdetés