Két prostit vettek őrizetbe Nyíregyházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 31 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. október 8-án egy ibrányi rendezvényen hangosan szitkozódott, felborított egy asztalt, majd a jelenlévőkkel is agresszíven viselkedett. A férfit távozásra szólították fel, aminek nem tett eleget, ezért értesítették a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást két nyíregyházi nő ellen. A rendőrök 2016. október 8-án Nyíregyházán tetten érték a helyi lakosokat, amint szexuális szolgáltatásaikat kínálták anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységüket tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezték. A rendőrök a szabálysértőket előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés