Két személygépkocsi és egy teherautó ütközött – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze péntek délután Fehérgyarmaton, a Petőfi Sándor utcában. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ütközés következtében az egyik személygépkocsi motortere kigyulladt, a tüzet az éppen szolgálatból hazafelé tartó fehérgyarmati katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelője egy kézi tűzoltókészülékkel eloltotta. A város hivatásos tűzoltói a járműveket áramtalanították, a felhevült motorteret visszahűtötték, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Gázszivárgáshoz riasztották a tiszavasvári önkormányzati és a tiszadadai önkéntes tűzoltókat péntek délelőtt egy tiszadadai családi házhoz, a Kossuth utcában, ahol egy tűzhelyre szerelt 11,5 kilogrammos PB gázpalackot nem tudott elzárni a tulajdonos. A tűzoltók az épületet áramtalanították, a szabadban a palackból egy védősugár fedezete mellett a nyomást elengedték. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés