Két szív egy ritmusban Nyíregyházán

Akt.:
Goztola Krisztina és Pankotay Ygor
Goztola Krisztina és Pankotay Ygor - © Fotó: Magánarchívum
Nyíregyháza – Örökzöld dallamok és vidám jelenetek, műfaji határok nélkül.

Lélekmelengető pódiumestre invitálja az érdeklődőket az MJ Produkció, az érdeklődők Goztola Krisztina és Pankotay Ygor műsorát hallhatják a zeneiskolában.

Goztola Krisztina az egyik legfoglalkoztatottabb magyar színésznő, aki a pályáját zenés darabokban kezdte. Főszerepekkel a háta mögött vágott neki a filmes karriernek, és olyan sztárokkal játszott együtt, mint amilyen Jason Clarke vagy Rosemund Pike. Két éve a világ egyik legrangosabb színházi fesztiválján, Avignonban az alakításáért Tournesol-díjat vehetett át.

Pankotay Ygort aligha kell bemutatni az olvasóknak, hiszen a nyíregyházi származású művész gyakran tér vissza szülővárosába, így sokszor adunk hírt róla portálunkon. Kiváló tenorhangját nemcsak a Budapesti Operettszínházban és a Madách Színházban, de a világ számos országában hallhatta már a közönség: fellépett többek között Olaszországban, Svájcban, Japánban, Kanadában és az Egyesült Államok Színpadain is. 2012-ben hazánk Los Angeles-i Főkonzulátusától „A Magyar Színművészet Nyugati Parti Nagykövete” címet kapott.

A két művész, akik az életben is egy párt alkotnak, január 6-án 19 órától a Vikár Sándor Zeneiskola hangversenytermében különleges estre várják a kultúra szerelmeseit, Két szív egy ritmusban című műsorukban örökzöld dallamok és vidám jelenetek szerepelnek műfaji határok nélkül.

– KM –
hirdetés