Két tinédzser és egy felnőtt férfi ugrott egymásnak Gyulaházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Két tinédzser és egy felnőtt férfi ugrott egymásnak Gyulaházán – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
© Illusztráció: getty images
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. január 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 17 éves szabolcsveresmarti lakos, B. Miklós 35 éves és egy 15 éves gyulaházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi és a fiatalok 2016. január 8-án Gyulaháza belterületén előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök az elkövetőket elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 26 éves helyi lakos ellen. A férfi 2016. január 8-án egy Rakamaz külterületén lévő árterületről fát tulajdonított el. A rendőrök a férfit előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. január 8-án 18 óra körüli időben Nyíregyháza belterületén igazoltattak egy földön ülő és segítségre szoruló férfit igazoltattak. A rendőrök a 46 éves helyi lakos ellátásához biztonsági intézkedés keretében kiértesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a férfit kórházba szállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés