Két törökországi túra is vár a Szparira

Akt.:
Véber György örül a külhoni edzőtáboroknak
Véber György örül a külhoni edzőtáboroknak - © Fotó: Trifonov Éva
Nyíregyháza – Vasárnap már új esztendőre virradtunk. Hétfőn pedig a rövidebb vagy hosszabb pihenő után sokan ismét munkába álltak. Nem úgy a Nyíregyháza Spartacus focistái, akiknek szerdán kezdődik az új év, amely kihívásokkal teli lesz.


A játékosok csak néhány napig edzenek majd Nyíregyházán, hiszen jövő hétfőn már törökországi edzőtáborba utaznak. Egy hét után jönnek haza, ám február elején még visszatérnek a melegebb éghajlatra. Akkor már a tréningek mellett edzőmeccsek is lesznek.

– Szakmailag hatalmas lehetőség számomra, hogy két törökországi edzőtáborba is mehetek a csapattal. Egészen más minőségű munkát lehet ott végezni, mint itthon hidegben, fagyott talajon vagy éppen műfüvön. Szeretnénk jól kihasználni a táborozásokat, melyet a klub biztosít számunkra – nyilatkozta Véber György, a Szpari vezetőedzője.

Az első előkészületi találkozót itthon játssza majd a csapat, mégpedig január 21-én, amikor a Kazincbarcika lesz a vendég. Négy nap múlva Mezőkövesden lép pályára a Spartacus, január 28-án pedig a Hajdúböszörményt fogadja.

A második külhoni táborozáson négy mérkőzést szeretne játszani a nyírségi alakulat. Az már biztos, hogy az ellenfelek között lesz a román második ligás Sepsiszentgyörgy, a többi ellenfél még nem ismert.

KM-ML
hirdetés