Két új tűzoltó segíti a megyei munkát

Két új tűzoltó segíti a megyei munkát
© Fotó: katasztrófavédelem
Mátészalka – A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ pénteken százhuszonhárom, frissen végzett tűzoltót bocsátott ki, közülük ketten Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében szolgálnak majd.

A moduláris képzésben résztvevő két új kollégának hétfőn délelőtt adta át a kinevezési okmányaikat a vezetői állomány jelenlétében Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgatója február 15-ei hatállyal kinevezte határozatlan időre, hivatásos jogviszonyba – 1 év próbaidővel – tű. őrmester rendfokozatba Jaczkó Damjánt és Pósán Lászlót a Mátészalkai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományába, beosztott tűzoltó beosztásba. A kinevezési okmányokat a vezetői állomány jelenlétében Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át, aki megfogalmazta elvárásait, a feletteseinek pedig meghatározta, hogy segítsék elő a beilleszkedésüket az új kollégáknak.

– Szabolcs-Szatmár-BeregMegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés