Kétfrontos Bátor–Gödöllő – ellentétes eredményekkel

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Bajnokként is nyert az Apagy az asztalitenisz NB II-ben, az NB III-as megyei rangadón a nyíregyháziak kerekedtek felül.

NB I, férfi

Nyírbátori ASE–Gödöllői EAC 8–10

A két páros elvesztése döntőnek bizonyult a végelszámolásnál, pedig a kettő közül legalább az egyik mérkőzésen reális esély mutatkozott a győzelemre. Győztek: Németh J. 4, Tóth G. 2, Bánhidi, Molnár D. 1-1.

NB II, férfi

Nyírbátori ASE II–Gödöllői EAC II 11–7

Küzdelmes mérkőzésen a bentmaradás szempontjából újabb fontos két ponttal gazdagodott a nyírbátori csapat. Gy.: Benyovszki 4, Majoros M. 3, Szőllősi T. 2, Szeles B. és a Benyovszki, Szőllősi T. páros 1-1.

Szerencs VSE–Apagy SE 4–14

A már bajnokként asztalhoz álló apagyiak magabiztos győzelmet arattak, Nagy Balázs mellé ezúttal Poór Tibor is felnőtt, viszont Fodor István volt az „adakozó nyuszi”. Gy.: Nagy B., Poór T. 4-4, Hodász 3, Fodor I., a Hodász, Nagy B. és a Fodor I., Poór T. páros 1-1.

Kisújszállási SE–Vásárosnaményi SZSE 9–9

A vásárosnaményiak Szilágyi Zoltán vezetésével a negyedik helyen álló ellenfelük otthonából elhozták az egy pontot, ami akár kettő is lehetett volna, de 7–3-as vezetésről nem sikerült megnyerni a mérkőzést. Gy.: Szilágyi Z. 4, Mágocsi, Tuckanjuk, Sztoj, a Szilágyi Z., Sztoj és a Tuckanjuk, Mágocsi páros 1-1.

NB III

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Fehérgyarmati VSE 13–5

A papírforma érvényesült, a nagyobb játékerőt képviselő nyíregyháziak magabiztosan nyertek, köszönhetően annak, hogy alapembereik hozták magukat. Gy.: Joó Z., Némneth T. 4-4, Zolcsák 3, a Zolcsák, Németh T. és a Joó Z., Roskó páros 1-1, illetve Bartha M. 2, Balogh A., Orosz A., Garda I. 1-1.

Várda ASE–Pataki ASC 10–8

A nagy rivális Sárospatak ellen nagy csatában értékes két pontot szerzett a kisvárdai csapat. Gy.: Márföldi 3, Újvári, Pokol P., Varga P. 2-2, a Márföldi, Varga P. páros 1.

Debreceni ABE–Apagy SE II 18–0

Játék nélkül, a vendégek kérték a mérkőzés elhalasztását, ebben nem sikerült megegyezniük, így a vendégcsapat nem jelent meg a helyszínén.​
hirdetés