Kétszer is feladta az X-Faktort, de most nagy visszatérést tervez Nagy Krisztián

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: RAS-archyv
Nagyhalász – Sajnos a démonjaim nem engedték, hogy tovább csináljam – mondta a fiatal nagyhalászi énekes azzal kapcsolatban, hogy miért adta fel másodjára is az X-Faktort.

– Puskás Peti nagyon bízott bennem, támogatott és bármit megtett volna értem, de nem ment, feladtam. Pedig sokan mondták, hogy nyerhettem volna – vallotta be Nagy Krisztián, majd hozzátette: – Két hétig voltam kórházban, erős gyógyszereket kaptam. Van, amit tovább kell szednem, hogy ne legyen veszekedés, kiabálás, tűnjenek el a rossz gondolatok és a démonok.

Mint kiderült, a nagyhalászi tehetség nagy visszatérést tervez, ám már nem a tehetségkutató műsorban gondolkodik: – Máshogy építem a karrierem. A terveim szerint a YouTube-on leszek majd igazán ismert. Nemrég felkértek, hogy énekeljek el egy szerelmes számot, és szerepeljek a klipben is. Amint megtanultam a szöveget, fel is vesszük a stúdióban, tavasszal pedig jön a videó. Nagyon izgatott vagyok!

Krisztián azt is bevallotta, hogy a szerelem hiányzik az életéből: bár lennének lányok, akik ismerkednének vele, állítása szerint sokan csak azért hajtanak rá, mert ismert lett az X-Faktorban – ő pedig ebből nem kér.

Forrás: blikk.hu


Nagyhalász - Hiába jutott be az élő show-ba, Nagy Krisztián feladta az X-Faktort, elmondása szerint az állapota nem engedi, hogy a műsorban szerepeljen. Egy most nyilvánosságra került felvételen, amin Puskás Petivel beszélget, a következőket mondja Krisztián: – Sok ez nekem. Sokan biztatnak, hogy...

Nagyhalász - A múlt hétvégén a mentorházban bizonyíthatták az X-Faktor versenyzői, hogy készen állnak az első élő show-ra. A Radics Gigi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci alkotta ítész­kvartett tizenkilenc énekes és hat zenekar közül választotta ki azt a hármat-hármat, akivel ebben az évadban sze...
hirdetés