Kétszeri ráadásban, de legalább nyertek

Nyíregyháza – A rendes játékidőben az Nyíregyházi Kosársuli kezében volt a meccs, ám végül csak ötvenperces csatában nyert.

Volt ezen a meccsen minden, mint a búcsúban! A Nyíregyházi Kosársuli az első negyedben nagy előnyt szerzett a nyeretlen sereghajtó ELTE Fortis elleni amatőr női NB I-es mérkőzésen, de az nem tartott ki a végéig.

A fővárosiak apránként láttak hozzá 16 pontos hátrányuk ledolgozásához, és annak ellenére is kiharcolták a hosszabbítást, hogy két perccel a vége előtt az NYKS 58–52-re vezetett. A ráadás aztán 58–58-ról indult, akkor inkább a nyíregyháziaknak kellett kapaszkodniuk, és Fekete Dóra kosarával kibrusztolták a második (!) ráadást. Abban viszont egyértelműen ellenfele fölé kerekedett a Kosársuli, és közösségkovácsoló győzelmet aratott ötvenperces mérkőzésen.

Amatőr női NB I

Piros-csoport, 13. forduló

ELTE Fortis–Nyíregyházi Kosársuli 70–79 (9–25, 20–16, 12–8, 17–9, 9–9, 3–12) – kétszeri hosszabbítás után

Gabányi-sportcsarnok, v.: Major Á., Hartai. NYKS: Fekete D. 14/3, Takács A. 14/9, Hidas 15/6, Bíró P. 16, Karakó. Csere: Borza 12, Simoncsik 2, Ványi V., Mácsai 6. Edző: Farkasinszki Gyuláné.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés