Ketten meghaltak, többen megsérültek egy balesetben Tóalmás és Szentmártonkáta között

Akt.:
Tóalmás, 2014. szeptember 7. Baleset helyszíne a Tóalmást Szentmártonkátával összekötő úton 2014. szeptember 7-én, ahol két személyautó frontálisan összeütközött. Az egyik autóban egy fiatal lány és egy férfi meghalt, egy fiatal férfi és egy nő pedig súlyosan megsérült. A másik kocsiban hárman utaztak, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek.
Tóalmás, 2014. szeptember 7. Baleset helyszíne a Tóalmást Szentmártonkátával összekötő úton 2014. szeptember 7-én, ahol két személyautó frontálisan összeütközött. Az egyik autóban egy fiatal lány és egy férfi meghalt, egy fiatal férfi és egy nő pedig súlyosan megsérült. A másik kocsiban hárman utaztak, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest, 2014. szeptember 7., vasárnap (MTI) – Két ember meghalt, többen megsérültek vasárnap délelőtt a Tóalmást Szentmártonkátával összekötő úton, ahol két személyautó frontálisan összeütközött. Az utat lezárták – tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, hogy az egyik autóban egy fiatal lány és egy férfi meghalt, egy fiatal férfi és egy nő súlyosan megsérült. A másik kocsiban hárman utaztak, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek. A roncsba szorult embereket a nagykátai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó készülékkel szabadították ki. Az utat lezárták, a helyszínre két mentőhelikopter érkezett – tette hozzá.

– MTI –
hirdetés