Helyi közélet

2008.10.09. 13:52

Súrlódás a Síp utcában Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Személyi sérüléstől mentes közlekedési esemény történt Nyíregyházán, amikor egy autóbusznak ütközött egy személygépkocsi. <dia width="900" height="700" alt="Súrlódás a Síp utcában Nyíregyházán 2008.10.09."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/S_rl_d_s_a_S_p_utc_ban_Ny_regyh_z_n_2008_10/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Súrlódás a Síp utcában Nyíregyházán 2008.10.09." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-koccanas-nyiregyhaza-sip-utca_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A városban a még részben járható utakra korlátozódott a balesetek részére fennmaradó útszakasz, ezt használta ki akaratlanul egy személygépkocsi csütörtök délben Nyíregyházán.

A szakaszokban útszűkülettel nehezített Síp utcán a külső sávban haladt a Rákóczi utca felől  a Bethlen Gábor utca irányába egy jelzés nélküli autóbusz. A parkoló közelében járva egy Suzuki haladt el a belső sávban, aminek vezetője látva a gyorsan fogyó sávot, úgy döntött, hogy megpróbál a busz előtt átsorolni, de eközben a kocsi oldala horzsolt a busz elejét.

A felek ugyan megállapodtak a felelősség kérdésében, de kiderült, az autónak egy kisebb adminisztratív hibája, így az adatok felírását a kiérkező rendőrökre bízták.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában