Kezdődik a második forduló!

Akt.:
Kezdődik a második forduló!
Ki legyen a Kelet-Magyarország Valentin-napi játékának győztes párja?

Kedveskedni szeretnénk azoknak, akik ünneplik a szerelmesek napját, ezért Valentin-nap alkalmából nyereményjátékot hirdettünk. Pályázatunk első része lezárult, a benevezett fotókra február 11-én délig lehet szavazni. Az nyer, aki a legtöbb voksot gyűjti. A győztes tízezer forint értékű vacsorautalványt vehet át szerkesztőségünkben, de a szavazókról sem feledkeztünk meg: közöttük véletlenszám-generátor segítségével ötezer forint értékű vacsorautalványt sorsolunk ki.

A szavazás lezárásának időpontja: február 11., 12.00 óra
Eredményhirdetés: február 12.

1. Anasztázia és Péter

Egy forró nyári éjszakán, egy szabadtéri rendezvényen pillantottuk meg először egymást. A tekintetünkből sugárzó kölcsönös érdeklődés és szimpátia alapozta meg a köztünk lévő pillanatnyi „kovakövet”, amelynek szikrája azonnal lángra lobbant, és másodperceken belül heves flörtté forrta ki magát. Teltek a napok, a hetek, a rejtélyes randik, a beszélgetések, és az együtt töltött idők sora egy szenvedélyes szerelmi párkapcsolat gyümölcsét érlelte. Immáron harmadik esztendeje, hogy vidáman szüreteljük e szóban forgó gyümölcsöt kapcsolatunk életerős fájáról, melynek alapja a bizalom, a megértés, és a szeretet. Időnként adódnak viharos ciklusok is, amikor néha közénk csap egy-egy villám. De valljuk be őszintén: aligha van olyan idilli párkapcsolat, amelynek ragyogó egét nem borítják be olykor a gomolyfelhők. Mi mindig megtaláljuk a módját annak, hogy eloszlassuk ezeket a felhőket. Ehhez többnyire elég egy mosoly, egy érzéki érintés vagy egy kedves szó, bár a legtöbbször szavak nélkül is megértjük egymást. Tudjuk és érezzük, hogy egy ezerdarabos puzzle két pontosan összeillő darabjai vagyunk, amit kovalens kötés rögzít. Minket egymásnak teremtett a sors, mi egymáséi vagyunk. Nincsen enyém vagy tied, számunkra minden közös. Osztozunk jóban, rosszban, örömben és fájdalomban. Tiszteljük, és őszintén, önzetlenül szeretjük egymást, segítünk egymásnak, kitartunk egymás mellett addig a percig, amíg a nap egyszer végleg le nem nyugszik.

2. Bernadett és Dániel

Nagyon szeretjük egymást és több mint egy éve a fellegekben járunk.

3. Kovács Elekné és Kormány István

Megismerkedésünk 40. évfordulójára emlékeztünk tavalyi a ciprusi nyaralásunkon: 1978 tavaszán Ilona egy motoros csapattal érkezett a brassói versenyre, amelyen én autós kategóriában indultam és amelyen Ilona kategóriagyőztes lett 175 köbcentiméteres kategóriában. Ez az ismerkedés hozta meg számunkra a boldogságot és a közös jövőt, azóta is boldogan élünk.


4. Szabó Kinga és Bakajsza Béla

A mi kapcsolatunk elég nehezen alakult ki, de az idén április 21-én már két éve lesz, hogy együtt vagyunk. Sok mindenen végigmentünk, de a miénk egy szívhez szóló történet és egy igaz kapcsolat.

5. Tóth Gabriella és Kiss Mátyás

A mi történetünk a középiskolás éveinkben kezdődött hat évvel ezelőtt. A kapcsolatunk kezdete egy kicsit instabil volt, kisebb-nagyobb szünetekkel tarkítva, de a kirándulások, és a sok együtt töltött idő meghozta a gyümölcsét. Két éve már, hogy menyasszony lettem. Azóta van egy gyönyörű kislányunk, aki 7 hónapos. Készülünk az esküvőnkre, amit egy hónap múlva tartunk. Sokszor voltunk külön, de most összekötjük életünket, mert szeretjük egymást. Persze, a romantika ezután sem fog elmaradni.

6. Borbélyné Papp Andrea és Borbély István

Borbélyné Papp Andrea vagyok. 2001 augusztusában egy kis boltban dolgoztam a falunkban. Ismertük egymást a párommal, de ott figyelt fel rám. Azért, hogy beszélhessen velem, bejött vásárolni. Beszélgettünk, randiztunk, majd két év együtt járás után 2003. augusztus 3-án örök hűséget fogadtunk egymásnak. Azóta is boldogan élünk három szép gyermekünkkel.


 
hirdetés