Ki fog gólt lőni Nyírteleken?

Az a csoda, hogy a nyolc bajnoki fellépésen szerzett négy góllal öt pontot tudott kasszírozni a Nyírtelek – miközben tizenötöt kapott.

Ugyanakkor a napnál is világosabb, a Szi-Zo Sport megyei első osztályban szereplő futballcsapat ilyen mutatókkal aligha tornázza feljebb magát, holott a létszámcsökkentés miatt alsó hangon négy rivális megelőzése az előírt feladat. Nem lesz egyszerű mulatság, legutóbb például a Volán-Sényő otthonában vesztett a tizenhatodik helyen állomásozó együttes.


Nagy hibákat vét a Nyírtelek

– Sok okossággal nem szolgálhatok, legnagyobb gondunk, hogy nem tudunk gólt rúgni – morfondírozott Vadon Lajos, a Nyírtelek edzője. – Ugyanakkor nagy hibákat vétünk, amelyeket rendre kihasznál az ellenfél, mi viszont nem élünk az ajándék lehetőségekkel sem. Ilyen a formánk… Nüanszokon múlik egy-egy meccs sorsa, sajnos mostanában nekünk kifelé pattannak a labdák. Nem futballoznak le bennünket a pályáról, ez azért biztató. No, és egyszer minden rossz sorozat megszakad. Tavasszal bravúros győzelmekkel sikerült kiharcolni a bentmaradást, most is hasonlóra lenne szükség: ahogy annyi esetben már, egy megnyert mérkőzés rajtunk is sokat lendítene, mindjárt megkezdhetnénk a felzárkózást. Remélem, most már mindenki belátja, nagyon oda kell tenni magunkat a folytatásban, különben meleg pillanatok elé nézünk.

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés