Ki lesz a „Jó Állam” arca a megyében?

Akt.:
Ki lesz a „Jó Állam” arca a megyében?
Nyíregyháza – Az idén először választhatják meg a hivatalos ügyeiket intéző állampolgárok az év kormányablak ügyintézőjét. Szavazni a cikk alján lévő felületen lehet.

Az államról alkotott képet, véleményt alapvetően meghatározza az, amikor ügyeink intézésekor kapcsolatba kerülünk az állammal.. Kívánságunk és egyben jogos elvárásunk is, hogy ügyeinket hatékonyan, gyorsan és egyszerűen intézhessük, és ebben a közigazgatási eljárás által az állam segítséget nyújtson. Ha udvarias, kulturált, ügyfélbarát és legfőképp jól működő szolgáltatást biztosítanak számunkra, akkor megerősítenek mindenkit abban, hogy jól működik a jogállam, hiszen Magyary Zoltán szavaival élve: „A közigazgatás az államot alkotó emberek közérdekű, vagy közösen jobban megoldható szükségleteinek kielégítésére hivatott.” A Magyary Zoltán nevét viselő közigazgatás-fejlesztési program és a Jó Állam koncepciója alapján elindult gyökeres változásoknak köszönhetően teljesen átalakult, és szervezetében egyszerűsödött az államigazgatás, és az önkormányzati igazgatás. A cél az elégedett állampolgár, az eszköz pedig egy hatékonyan működő, egységes és integrált intézmény, mely egy eredményesebb és egyszerűbb ügyintézést valósít meg,

egységes szakmai elvárások mentén. Az egyablakos ügyintézést, a kormányablakok mára országossá vált rendszerét ennek megfelelően alakították ki. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 21 kormányablakban 203 ügyintéző várja az ügyfeleket, akik több, mint 1000 féle ügykört intézhetnek, kezdeményezhetnek, illetve kaphatnak tájékoztatást az eljárás menetéről. Az idén először az ügyeiket intéző állampolgárok véleményét kérve arra biztatjuk a Kelet-Magyarország olvasóit, hogy a mellékelt szavazószelvény kitöltésével Önök válasszák ki, hogy ki is legyen az „Év kormányablak ügyintézője” megyénkben. Szavazatukat a jelöltekre 2016. június 29-kén 12.00 óráig személyesen vagy postai úton a Kelet-Magyarország szerkesztőségében (4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4-6.), a Kelet-Magyarország facebook oldalán, illetve a www.szon.hu oldalon adhatják le. Megéri szavazni, hiszen a voksolók között értékes Kelet- Magyarország ajándékcsomagokat sorsolunk ki. Az az ügyintéző, aki a legtöbb szavazatot gyűjti be, a Kormánytisztviselői napon kapja meg az Év kormányablak ügyintéző díjat.

 Bilkai_Andrásné_Csenger

Bilkai Andrásné, Csengeri Járási Hivatal

A Csengeri Kormányablak 2015. novemberétől történő megnyitását követően, már kormányablak ügyintézőként végzi szakmai munkáját. Fő szakterülete az okmányirodai feladatok, azon belül főként a közlekedésigazgatási terület, melyet magas szakmai színvonalon lát el.

 

Borbély János, Nyíregyházi Járási Hivatal

Nyíregyháza, Kossuth tér 1. szám alatti kormányablak ügyintézője. A közlekedés igazgatási feladatait nagy pontossággal és odafigyeléssel végezi. Jelenleg is fejleszti szakmai ismereteit, a Közszolgálati Egyetemen közigazgatás-szervező alapszakon végzi sikeresen tanulmányait.

 

Bunkóczi Gergő, Kemecsei Járási Hivatal

2013. június 1. napjától dolgozik a Kemecsei Járási Hivatalban, 2015. októberétől a Kormányablak Osztályon.
Munkáját a szakszerűség, jogszerűség jellemzi. Az ügyfelekkel, valamint a munkatársaival a kapcsolata kiváló.

 

Elekné Lippai Tímea, Ibrányi Járási Hivatal

2013-től január az Ibrányi Járási Hivatal Nagyhalászi Okmányirodájának, majd az Ibrányi Kormányablak megnyitását követően az Ibrányi Integrált Kormányzati Ügyfélszolgálatának ügyintézője.
Ügyfelek érdekeit előtérbe helyező ügyfélszolgálati munkatárs.

 Filepné_Bodó_Mária_Mátészalka

Filepné Bodó Mária, Mátészalkai Járási Hivatal

2014-től a Mátészalkai Kormányablak ügyintézője. Korábban szociális- és gyámügyi területen dolgozott, így személyes kapcsolata volt az ügyfelekkel. Az egyéb, kormányablakban intézhető ügyeket intézi. Szakmailag kiválóan felkészült, magas fokú problémamegoldó képessége.

 Kádár_Tiborné_Záhony

Kádár Tiborné, Záhonyi Járási Hivatal

2013-tól a Záhonyi Járási Hivatalának kormányablak ügyintézője.
Feladatai közé tartozik az egyéni vállalkozói, parkolási igazolványokkal, valamint a vezetői engedélyek kiadásával, visszavonásával kapcsolatos feladatok ellátása.
A köz szolgálatában eltöltött több mint 40 év alatt feladatait megbízhatóan, pontosan és mindig ügyfélbarát módon látta el.

 

 Királyné_Balla_Katalin_Mátészalka

Királyné Balla Katalin, Mátészalkai Járási Hivatal

2014. március 14. napjától a Mátészalkai Kormányablak munkatársa. Olyan szakmai tudással bír, ami egyedülállónak mondható a kormányablakban. Empatikus, gyors, türelmes és ügyfélbarát, célja, hogy minden ügyfélnek segítséget nyújtson ügye elintézéséhez.

 Lőrincz_Istvánné_Nyíregyháza

Lőrincz Istvánné, Nyíregyházi Járási Hivatal

Rakamaz kormányablak ügyintézője, a közszolgálatban eltöltött 38 év során jelentős tapasztalattal felvértezve 2015-től vállalta, hogy a járási hivatal tekintetében elsőként nyitó rakamazi kormányablak működtetésében részt vegyen.

 

Máté Ferenc Bertalanné, Tiszavasvári Járási Hivatal

A Tiszavasvári Járási Hivatal Kormányablak Osztály dolgozója 2014. február 12. napjától, amikortól megnyílt Tiszalök településen a megye első kormányablaka.
Munkája során a személyi igazolvánnyal, lakcímigazolvánnyal, a járműnyilvántartással, a vezetői engedéllyel és a családtámogatással kapcsolatos feladatokat látja el.

 Molnár_Lajos_Gábor_Kisvárda

 Molnár Lajos Gábor, Kisvárdai Járási Hivatal

Hat éve dolgozik a közigazgatásban, 4 éve kormányablak ügyintézőként erősíti a Kisvárdai Járási Hivatal csapatát.
Feladatait a jogszabályoknak, a hivatásetikai elveknek és a vezetői döntéseknek megfelelően, szakértelemmel, a kulturált ügyintézés szabályai szerint látja el. Nagy elhivatottsággal, lelkiismeretesen és magas szakmai színvonalon végzi munkáját.

 Nagyné_Dévai_Enikő_Baktalórántháza

Nagyné Dévai Enikő, Baktalórántházai Járási Hivatal

2013-tól Baktalórántházai Járási Hivatalban végzi a törvények, belső szabályozások által előírt feladatait.
Munkáját a pontosság, önállóság, a felelősségvállalás, a jogszabályok magas színvonalú ismerete jellemzi.

Oláh_Tünde_Barbara_Nagykálló

Oláh Tünde Barbara, Nagykállói Járási Hivatal

Kormányablak ügyintézőként munkáját odaadással, felelősségtudattal, az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva, és empatikusan végzi. A szervezethez lojális, a felmerülő változásokra gyorsan, szakszerűen reagál.


 Pál József, Nyírbátori Járási Hivatal

2014-tól látja el feladatait a Nyírbátori Járási Hivatal Okmányirodai Osztályán, majd Kormányablak Osztályán. Közlekedésigazgatási területen dolgozik front office ügyintézőként, ahol elsősorban a kérelemre indult közlekedésigazgatási ügyekkel foglalkozik. Munkáját felkészülten, magas szakmai színvonalon látja el.

Pótiné_Szilágyi_Erzsébet_Fehérgyarmat

Pótiné Szilágyi Erzsébet, Fehérgyarmati Járási Hivatal

1989. május elsején kezdte ezt a munkát a fehérgyarmati Rendőrkapitányságon.
1991-től a gépjármű okmányokkal és a vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézést végzi. A szervezeti változásokat követően is ezen a területen szolgálja ki a fehérgyarmati járási hivatalhoz forduló polgárokat.

processed by Octavian

Sebők Ivett, Nyíregyházi Járási Hivatal

Nyíregyháza, Hősök tere 3. szám alatti kormányablak ügyintézője. 2014. óta végzi a munkáját a személyi okmányok ügyintézésével kapcsolatosan. Nagy empátiával, jó kapcsolatteremtő képességével gyorsan és szakszerűen tudja az ügyfélszolgálaton felmerülő problémákat megoldani.

 Szilágyi_Jánosné_Nyíregyháza

Szilágyi Jánosné, Nyíregyházi Járási Hivatal

Újfehértói kormányablak ügyintézője. Okmányirodai ügyintézőként kezdte a közszolgálatot, melyet a járási hivatal megalakulása után is végzett. Jelentős számú ügyfélforgalmat bonyolítanak le problémamentesen.

Vincze_Zoltán_Vásárosnamény

Vincze Zoltán, Vásárosnaményi Járási Hivatal

2015-től a Vásárosnaményi Kormányablak Osztály kormánytisztviselője. Munkája gyors, pontos és ami legalább ennyire fontos, nagyfokú empátiakészséggel rendelkezik, rendkívül ügyfélbarát.

hirdetés