Kiabált és kapával fenyegetőzött az aranyosapáti férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Kiabált és kapával fenyegetőzött az aranyosapáti férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. május 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves és egy 27 éves penészleki lakos ellen. A férfiak 2016. május 18-án egy Penészlek külterületén lévő földterületről akácfát kíséreltek meg eltulajdonítani, de a helyi mezőőr tetten érte őket, és értesítette a rendőrséget. A körzeti megbízottak az elkövetőket gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 30 éves aranyosapáti lakos ellen. A férfi 2016. május 19-én Aranyosapáti belterületén kiment az utcára egy kapával a kezében, és végig kiabált, valamint szidalmazta azt a családot, akivel szemben a rendőrök intézkedtek. Mivel a férfi cselekményét többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba, ezért az egyenruhások előállították, és szabálysértési őrizetbe vették.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe 2016. május 19-én egy 40 éves paszabi nőt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse, aki egy paszabi ház előtt lezáratlanul hagyott kerékpárt lopott el.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. május 19-én Újfehértón igazoltattak egy munkagéppel közlekedő férfit. Az ellenőrzés során a nyilvántartások adataiból kiderült, hogy az 58 éves helyi sofőrt a Nyíregyházi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés