Kiállítás lesz az idei trófeákból

Két éve Jánd adott otthont a szövetség trófeamustrájának
Két éve Jánd adott otthont a szövetség trófeamustrájának - © Fotó: M. Magyar László
Vámosatya – Felcsendül majd a Vadászhimnusz, megáldják a vadászokat és a trófeákat.

Mint már korábban beszámoltunk róla, a Felső-Tisza Vidéki Vadgazdák Szövetsége október 27-én Vámosatyán a Bockerek Vadásztársaság vadászházánál rendezi meg az idei gímbikák és dámbikák trófeamustráját.

A 11 órakor kezdődő programról újabb információink vannak, azokat osztjuk meg az érdeklődőkkel. A Vadászhimnuszt a Vásárosnaményi Férfi Kar adja majd elő, utána a vadászokat és a trófeákat megáldja Papp Krisztián református lelkész. Köszöntőt mond Kiss Zoltán, a Felső-Tisza Vidéki Vadgazdák Szövetségének elnöke, a trófeamustrát megnyitja Bajdik Péter, az országos Magyar Vadászkamara főtitkára.

Országos és megyei kitüntetéseket is adnak át a kiemelkedő munkát végzett vadászoknak. A 2018-as évet értékeli Támba Miklós, a Felső-Tisza Vidéki Vadgazdák Szövetségének Vadászmestere.
A trófeák mellett más programok is várnak az érdeklődőkre. Varázslatos Szatmár-Bereg címmel Habarics Béla természetfotóiból látható majd kiállítás. Lesz képzőművészeti kiállítás is: bemutatkozik dr. Kun Edit festőművész, Boros Zoltán festőművész, Tirpák Sándor kerámiafestő.

KM
hirdetés