Kibírja, hogy ne vigye haza őket?

Addison, Liliom és Nolli gazdát keresnek
Addison, Liliom és Nolli gazdát keresnek - © Fotók: Együtt ÁÁ KHE
Debrecen – Az Együtt az Állatokért Állatvédő KHE gondozásában lévő és örökbefogadásra váró állataiból mutatunk be néhányat.

Az örökbefogadás egyik feltétele: ismerkedés legalább két alkalommal a kiválasztott állattal. Az állatok csütörtökönként, szombatonként és vasárnaponként 8 és 12 óra között látogathatók meg. Egyeztetés és egyéb információk: info@debrecenikutyahaz.hu e-mail címen vagy a 0620/402-4301-es telefonszámon. További részletek a menhely honlapján.

addisonAddison | Fotó: Együtt ÁÁ KHE

Addison kedves, játékos 3 éves szuka kutya. Pórázon szépen sétál, ha elfárad, akár a séta közben is lefekszik kicsit. Gyorsan tanul, nagyon szeret az emberek közelében lenni, igényli az emberek és a kutyák közelségét is. Kiváló választás második kutyának is. Ajánljuk családosoknak is kinti-benti, vagy csak kinti tartással.

nolliNolli | Fotó: Együtt ÁÁ KHE

Nolli egy kissé félénk, de magabiztos, 4 év alatti szuka kutya. Kedves, bújós és nyugodt természetű. Könnyen tanul és élvezi a sétákat. Feleslegesen nem ugat, viszont jól jelez. Nagyon fázós, így legalább téli bentlakással, kinti-benti kutyának fogadható örökbe.

liliomLiliom | Fotó: Együtt ÁÁ KHE

Liliom barátságos, pörgős, 4 éves, kis termetű szuka kutya. Szeret sétálni, jól jelez, más kutyákkal barátságos. Nem igényli a folytonos simogatást. Kissé ugrálós, így kisebb gyermek vagy idősebbek mellé nem ajánljuk. Nagyon szeret kint lenni, így olyan helyet keresünk számára, ahol sokat tud mozogni, de a lakásba is szabad bejárása lehetne.

HBN
hirdetés