Kiborult egy felújítás alatt lévő ház egyik fala Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. május 1-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Három hektár területen foltokban a fiatal nyárfás aljnövényzete gyulladt meg kedden délután Szakoly külterületén. A nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók három vízsugárral, puttonyfecskendőkkel és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Kisebb területeken kellett hasonló eseményeknél beavatkozniuk a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltóknak Ilken, míg az újfehértói önkormányzati tűzoltóknak a település külterületén ezer négyzetméteren a lángra kapott aljnövényzet oltása adott feladatot a délutáni órákban. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kiborult egy felújítás alatt lévő ház egyik fala kedden hajnalban Nyíregyházán, a Toldi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, az ingatlanban senki nem tartózkodott, személyi sérülés nem történt. A tűzoltók a sérült épületrészt körbeszalagozták és értesítették az önkormányzatot.

Az úttestre dőlt egy nagyméretű akácfa kedden délután Nyírvasvári és Nyírbátor között. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés