Kicsi változás: Kicska a keretben

Miben sántikál Cséke László? Nos, a jánkmajtisi polgármester, az egyesület vezetőségi tagja a fehérgyarmati Szövetség-kupán részleges combizomszakadást szenvedett, azóta lábadozik, próbálja visszanyerni régi önmagát. Tabella. A bajnokság állása. [.pdf – 32KB]

Jóformán ez a legütősebb hír a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság listavezetőjénél, hiszen a játékoskeretben csak minimális a változás: Országh Zsolt Fehérgyarmaton folytatja, mindössze Kicska Balázs igazolták Vámosorosziból a középpályára.

– Mindössze két edzőmeccsen vagyunk még túl – jelezte Czibere Sándor egyesületi elnök. – A számunkra szokatlan nyíregyházi műfüvön 11–1-re kaptunk az NB III-ban első helyezett Rakamaztól, a Fehérgyarmattal pedig 5–5-re végeztünk. A szerdára tervezett mátészalkai mérkőzésünk elmaradt, reméljük, vasárnap tudunk játszani a tiszabecsiek ellen (Mátészalkán 11 órakor kezdődne a találkozó). Nekünk jókor jött a bajnoki halasztás, kell még egy plusz hét az edzettségi szint javítására. Utána pedig tárt karokkal várjuk a csengerieket a tavaszi nyitányon.

– Ladányi Tóth Lajos –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés