Kiderítettük, milyen is a jó ballagási ajándék

Szántai Brigitta
Szántai Brigitta
Nyíregyháza – Szántai Brigitta az idén ugyan nem megy ballagásra, de ha választania kellene, mit is adjon az ünnepeltnek, akkor ékszerre vagy gravírozott ajándéktárgyra esne a választása, ami mellé természetesen a virágcsokor sem maradna el.

A nyíregyházi Petruska Enikő szerint ez nagyban attól is függ, hogy fiúnak vagy éppen lánynak vesz-e valaki ajándékot. Egyelőre úgy gondolja, az idén csak egy virágcsokrot fog vinni a ballagásra.

Petruska Enikő

– Azt találtam ki, hogy egy ezüst karkötő vagy egy saját kézzel készített ajándék ideális lehet – árulta el lapunknak Brill Hajnalka.

Brill Hajnalka

 

– Úgy érzem, nem vagyok jó a szuvenír vásárlásában, éppen ezért én ajándék- vagy könyvutalványt, végső esetben egy bizonyos összeget szánnék a ballagónak – mondta Kovács Márk.

Kovács Márk

Dr. Maródi Gyula mindenképpen elektronikai eszközt, laptopot vagy okostelefont vásárolna, ám ennek ellenére az a meggyőződése, hogy ezek az eszközök nem azt a szerepet töltik be, amire ki lettek találva.

Dr. Maródi Gyula

– A hét végén készülünk az unokám ballagására, és mivel ötletünk sincs, mit is adhatnánk neki, egy bizonyos mennyiségű pénzösszeget kap tőlünk, amit arra költhet, amire csak szeretné – válaszolta a megyeszékhelyen élő Vass Endre.

Vass Endre

KM-MA
hirdetés