Kiderült, hány évesen élik át a nők életük legnagyobb orgazmusát – Mindenki ledöbbent (18+)

Akt.:
Kiderült, hány évesen élik át a nők életük legnagyobb orgazmusát – Mindenki ledöbbent (18+)
© Illusztráció: getty images
Hány éves vagy? Akkor megmondjuk hány évet kell várnod életed legnagyobb szex élményére…

Egy szexológus elárulta, hány évesen bontakoznak ki leginkább a nők az ágyban. Meglepő, mindenki arra számított, hogy a legtöbb nő a kora huszas évei elején élvezi a leginkább a szexet, hiszen a biológia azt diktálná, mivel a női hormonszint ebben az életkorban a legmagasabb… De szó sincs róla.

Kiderült, hogy a legtöbb nő 35 éves kora után tapasztalja meg élete legnagyobb orgazmusát. Ennek több oka is van: egyrészt a fiatal nők – bármily hihetetlenül is hangzik -, még igencsak szégyenlősek: szégyellik az apró bőrhibákat, a narancsbőrt, a kis párnákat. Ám a harminc fölötti korosztály képes elvonatkoztatni ettől.

Másrészt a harminc fölötti korosztály statisztikailag már komoly, tartós kapcsolatban él – és a nőknél ez is fontos tényező a szexualitás terén. A szexológus szerint a kicsapongó, vagy nem régóta kapcsolatban élő huszonéves nőknél sokkal ritkább az orgazmus.

A nem csak a húsz éveseké a világ szállóige tehát új értelmet nyert: rossz lenne az öregedés? Csak, ha úgy áll hozzá az ember…

Forrás: ripost.hu


Budapest, Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc - Kiderült, gyakori jelenség a „romantikus légyott” jellegű foglalás. Diszkrét személyzet, zárt parkolási lehetőség – mindössze ennyit vár el a vendég. Tízből négy szállásadónál fordult már elő, hogy gyors romantikára vágyó vendége csupán néhány órára akar...

Címkék: , , , , ,hirdetés