Kiderült, mit szeretnek a legjobban az emberek Nyíregyházában!

Kiderült, mit szeretnek a legjobban az emberek Nyíregyházában!
© Fotó: KM
Nyíregyháza – Megkérdeztük: Ön miért szereti Nyíregyházát? A nyíregyházi Torkos Diána számára a város túl zsúfolt, jobban szereti a csendes, nyugodtabb helyeket, ezért gyakran látogat a közeli falvakba.

– A megyeszékhely állandóan színes programokat kínál, amit vétek lenne kihagyni. Az állatkert sokat fejlődött, mióta utoljára jártam ott. Az egyik kedvenc helyünk, ahová sokszor járunk a párommal – mondta Seres Andrea.

Dávid Evelin szerint az a legjobb a városban, hogy minden elérhető egy helyen, és ez sokban megkönnyíti a dolgát. – Sóstó a favorit. A barátnőmmel mindig elmegyünk arra bringázni – tette hozzá a fiatal lány.

Páll Vivien úgy véli, Sóstó a legszebb városrész, ezért rengeteget jár oda sportolni. A belvárosban pedig azt tartja jónak, hogy bár kevés a szórakozóhely, mégis törekednek az igényességre, és odafigyelnek arra, hogy a fiataloknak is teremtsenek egy klassz közösségi teret.

– Szeretem Nyíregyházát, mert itt mindenki olyan pozitív és segítőkész, ami az otthoniakról nem mondható el – árulta el az Ukrajnában nevelkedett Popenko Karolina.

Tóthné Asztalos Enikő véleménye szerint a város nagyon szép, gyakoriak a hangulatos események, programok, de úgy gondolja, Sóstóra lehetünk a legbüszkébbek.

KM-PB
hirdetés