Kidőlt egy ház fala Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kidőlt egy ház fala Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 2-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Kiborult egy száz négyzetméteres lakóház egyik fala és a födém is leszakadt csütörtök hajnalban Nyíregyházán, az Ér utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet és a romokat átvizsgálták, az ingatlanban és annak környezetében senki nem tartózkodott, személyi sérülés nem történt. A tűzoltók értesítették az áramszolgáltatót, a lakásban élő idős ember rokonokhoz költözött.

fal1

Fotó: katasztrófavédelem

Faeltávolításhoz kérték a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók segítségét csütörtök délelőtt a 36-os számú főúton, a 18-as kilométernél, Tiszavasvári közelében, ahol az úttestre borult fa forgalmi akadályt képzett. Személyi sérülés nem történt. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel az útakadályt.

Egy parkoló gépkocsira dőlt egy fa csütörtök délután Nyíregyházán, a Garibaldi utcában. Személyi sérülés nem történt. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével szabadították ki a balesetet szenvedett járművet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg-Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés