Kiégett egy autó Hódmezővásárhelyen – kimenekült és elment a sofőr

Hódmezővásárhely – Felborult és kiégett egy autó kora reggel Hódmezővásárhelyen. A sofőr szerencsésen kijutott a járműből, mert az autó a baleset után percek alatt porig égett, és a tűzoltók senkit sem találtak benne. A sofőr elment a helyszínről. Valószínűleg megsérült, mert a rendőrök vérnyomokat találtak a környéken. A rendőrök a környékbeli kórházaknál és orvosi rendelőkben érdeklődnek, kért-e orvosi segítséget egy olyan férfi vagy nő, aki közlekedési balesetben sérült meg.

A jármű egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, a vezetője már nem tudott korrigálni, az autóval az út melletti kerítésnek csapódott, majd felborult. A baleset miatt az autó kigyulladt és teljesen kiégett.

Az oltás után a tűzoltók átkutatták a járművet, de senkit sem találtak a füstölgő roncsban, mivel a környéket több vérnyomot is találtak, így a rendőrök azt feltételezik, a sofőr szerencsésen megúszta a balesetet, de megsérült – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Tuczakov Szilvána őrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
hirdetés