Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályán

Akt.:
Balatonendréd, 2016. április 24. Kiégett autóbusz az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Balatonendrédnél 2016. április 24-én. A buszon utazó ötven ember még időben elhagyta a járművet, a balesetben nem sérült meg senki
Balatonendréd, 2016. április 24. Kiégett autóbusz az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Balatonendrédnél 2016. április 24-én. A buszon utazó ötven ember még időben elhagyta a járművet, a balesetben nem sérült meg senki - © MTI Fotó: Varga György
Kaposvár – Kigyulladt és teljesen kiégett egy turistabusz az M7-es autópályán Balatonendrédnél vasárnap reggel, nem sérült meg senki, a sztrádát az érintett szakaszon lezárták – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságnak a rendőrség honlapján olvasható tájékoztatása szerint az eset az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán történt. A buszon utazó ötven ember még időben elhagyta a járművet.
A rendőrség a mentési munkálatok idejére a sztráda érintett szakaszának mind a bal, mind a jobb oldalát teljes szélességében lezárta. A Nagykanizsa felé vezető oldalon a forgalmat Zamárdinál, a Budapest felé közlekedőket Balatonszárszó térségében a 7-es számú főútra terelik.

Török Sándor, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-nek elmondta: a tűz okozta hőtől a busz környékén megolvadt az aszfalt, a jármű beleragadt, ezért tűzoltódarura van szükség ahhoz, hogy felemeljék és elszállítsák.

– MTI –

Címkék: , ,hirdetés