Kiengedték a pszichiátriáról az X-Faktor nagyhalászi énekesét

Kiengedték a pszichiátriáról az X-Faktor nagyhalászi énekesét
© Fotó: Járai László
Nagyhalász – Egy hónapot töltött a pszichiátrián Nagy Krisztián, ahová súlyos állapota és folyamatos dühkitörései miatt önként vonult be, feladva a tehetségkutató versenyt.

– Most már sokkal jobban va­gyok. Gyógyszereket kaptam, ezeket még szednem kell ma is. Majd az orvosok döntik el, mikor leszek olyan jól, hogy elhagyhassam őket – mesélte a Borsnak Krisztián, aki bevallása szerint komoly depresszióval és pánikrohamokkal küzdött, amikor jelentkezett az X-Faktorba. – Nem az X-Faktor miatt lettem beteg, már előtte is az voltam, de azt hittem, a verseny ebből kirángathat. Sajnos nem így lett, még mélyebbre kerültem. Korábban is voltak pszichés problémáim, szedtem gyógyszert, de abbahagytam, azért is romlott az állapotom. Ma már jól vagyok, ha lehetne, akár holnap újrakezdeném a versenyt. A mostani lelkiállapotomban végig tudnám csinálni.

Forrás: borsonline.hu


Nagyhalász - A nagyhalászi férfi az élő show előtt hagyta ott az X-Faktort, akkor még senki nem tudta, hogy miért távozott a tehetségkutatóból, aztán párnapra rá robbant a hír, hogy pszichiátrián kezelik Krisztiánt. A 20 éves fiatalember önként feküdt be a kórházba, ahol megkezdték a kezelését, é...
hirdetés