Kigyulladt a konnektor Mátészalkán, lángra kaptak a bútorok – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kigyulladt a konnektor Mátészalkán, lángra kaptak a bútorok – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 30-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Berendezési tárgyak kaptak lángra, miután kigyulladt egy spájzban lévő konnektor csütörtökön este Mátészalkán, a Bercsényi utca egyik lakóházában. A tüzet a tulajdonosnak sikerült eloltania. A mátészalkai hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, további izzást, parázslást nem tapasztaltak, majd a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés nem történt.

Vegyes tüzelésű tűzhely kéményében a lerakódott égéstermék gyulladt meg csütörtökön este Encsencsen, az Arany János utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt, a hiba kijavításáig az ott lakó elhelyezéséről gondoskodtak.

Lakóház kerítésének ütközött egy személygépkocsi csütörtökön este Piricsén, a Kossuth utcában. A balesetben négyen sérültek meg. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés