Kigyulladt egy autó Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kigyulladt egy autó Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. április 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy dízel üzemű személygépkocsi hétfőn este Nyíregyházán, a Szélsőbokori úton. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tüzet feltehetően elektromos meghibásodás okozhatta.

Elektromos vezetékek gyulladtak ki egy parkoló tehergépkocsiban hétfő délelőtt Nyírbátorban, a Kisszoros utcában. A város hivatásos tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat, majd a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Ötszáz négyzetméteren a száraz aljnövényzet égett hétfő délután Ópályi külterületén. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített harminc négyzetméteres melléképület hétfőn délután Mérken, a Dózsa György utcában. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn este a 491-es számú főúton, a 20-as kilométernél, Fülesd és Mánd között. A balesetben senki nem sérült meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd kerekeire visszaállították.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés