Kigyulladt egy autó Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kigyulladt egy autó Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. február 8-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere egy lakóház udvarán csütörtökön, az esti órákban Nyíregyházán, az Izabella utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. A jármű mellett lévő épület füsttel telítődött, annak átszellőztetéséről is gondoskodtak. Személyi sérülés nem történt.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtök délután a 36-os számú főúton, a 42-es és 43-as kilométerek között, Nagycserkesz közelében. A balesetben senki nem sérült meg. Az ütközés következtében az oszlop kidőlt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az áramszolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A villanyoszlop helyreállításának az idején átmenetileg hét fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás.

Az útról lesodródott és az oldalára borult egy személygépkocsi csütörtök délután a 36-os számú főúton, Nyíregyháza külterületén, Antalbokor közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsiban lévő két beszorult utast kiszabadították, a járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés