Kigyulladt egy családi ház konyhája Lónyán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Kigyulladt egy családi ház konyhája Lónyán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: Pixabay
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. október 22-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy családi ház konyhája vasárnap délben Lónyán, a Kossuth utcában. Az ott lakóknak a tüzet sikerült eloltaniuk, valamint a tűzhelyre kapcsolt gázpalackot kivinniük az udvarra. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók az épületet átvizsgálták, a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették, valamint a 11,5 kilogrammos felhevült gázpalackot visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kerti hulladék kapott lángra vasárnap este egy vásárosnaményi családi ház udvarán, a Beregszászi úton. A város önkormányzati tűzoltói kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Villanyvezeték felé megdőlt egy nagyméretű fa vasárnap Beszterecen, a Kossuth utcában. Az áramszolgáltató a vezetéket kiszakaszolta, majd az ibrányi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a veszélyes fát eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Leszakadt egy nagyfeszültségű villanyvezeték hétfőn hajnalban Őr településen, a Bem József utca végén. Az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig a mátészalkai hivatásos tűzoltók biztosították a helyszínt. A helyreállításig, átmenetileg négy településen, hétszáz fogyasztónál szünetelt az áramszolgáltatás. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés