Kigyulladt egy füstölő Tiszavasváriban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy százhatvan négyzetméteres lakóház födémszerkezete izzott két négyzetméteren, a kémény körül szombat délben Lónyán, az Arany János utcában. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt, a lakás fűtését más módon nem tudják megoldani az ott lakók, ezért a hiba kijavításáig rokonokhoz költöztek.

Összehordott hulladék égett szombat délután Nagyhalászon, a Paptava utca végén. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt.

Egy lakóház kéményében a korom égett szombat délután Ömbölyön, a Fenyves utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be, személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy füstölő szombaton kora este Tiszavasváriban, az Őz utcában. A tulajdonos időben megfékezte a lángokat. A város önkormányzati tűzoltói az utómunkálatokat végezték el, személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés