Kigyulladt egy parkoló kisteherautó Szatmárcsekén – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Kigyulladt egy parkoló kisteherautó Szatmárcsekén – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. augusztus 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy parkoló kisteherautó szerdán hajnalban Szatmárcsekén, a Tiszai utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Öt darab kisbálás szalma és egy hat négyzetméteres faszerkezetű épület gyulladt ki egy lakóház udvarán, szerdán, délelőtt Paszabon, a Bercsényi utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz gyűlt össze egy épület pincéjében szerdán reggel Nyírbátorban, a Zrínyi utcában, ahol az ott lévő berendezési tárgyakat veszélyeztetett a másfél méter magas vízoszlop. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet.

Lakóház udvarára borult egy olajfa szerdán délután Tiszavasváriban, a Babits utcában. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Több cserép is megcsúszott egy lakóház tetején, amelyek a gyalogos forgalmat veszélyeztették szerdán délután Nyíregyházán, a Hímes utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétra segítségével jutottak fel a magasba és hárították el a kialakult veszélyhelyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Nyíregyházán, a Debreceni és a Váci Mihály utcák kereszteződésében. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés