Kézilabda

2019.12.18. 08:11

Kisvárdai győzelem a felkészülési találkozón

Kedden délelőtt a román első osztályú HC Zalau ellen játszott felkészülési mérkőzést a Kisvárda Master Good SE NB I.-es alakulata.

Veronika Habánková hatszor volt eredményes

A felek ezúttal rendhagyó módon háromszor huszonöt percben mérték össze erejüket. Az első harmadban sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, majd a hazaiak megléptek, és előnyüket meg is tartották a szünetig. A középső játékrészben tovább növelte előnyét a szabolcsi együttes, a záró etapban pedig állva hagyta a támadásban sokat hibázó román csapatot, és indításból tovább hizlalta előnyét. A találkozót végül a hétfőinél is nagyobb különbséggel nyerték meg Orbán Adriennék. Bakó Botond sokat forgatta csapatát, számtalan variációt kipróbált támadásban és védekezésben egyaránt, amely így jól szolgálta felkészülésüket.

Veronika Habánková hatszor volt
eredményes

Kézilabda: női felkészülési mérkőzés

Kisvárda-HC Zalau 36-23 (12-9, 11-6, 13-8)

Kisvárda, v.: Győr, Hadas. Kisvárda: Pásztor – Orbán 2, Habanková 6/1, Milanovics-Litre 6, Ikhneva 2, Siska 6/1, Rocha. Csere: Lajtos (kapus) Dudás 4, Smid 5, Dombi 1, Milosevics 3, Udvardi 1, Repák, Soltész, Petika. Edző: Bakó Botond. Kiállítások: 8, illetve 10 perc. Hétméteresek: 4/2, illetve 8/5.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában