Kihelyezett továbbképzés Nyírbátorban

Akt.:
Kihelyezett továbbképzés Nyírbátorban
© Fotó: katasztrófavédelem
Nyírbátor – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szervezésében a tűzoltás vezetésre jogosultak részére csütörtökön kihelyezett továbbképzést tartottak a Nyírbátori Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon.

A szakmai napot Nagy József tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese nyitotta meg, aki a berendelt állománynak megköszönte az eddig elvégzett feladatokat és megfogalmazta elvárásait a jövőt illetően.

Ezt követően Leskovics Zoltán tű. alezredes, tűzoltósági főfelügyelő a szakterület 2017. II. félévi feladatok végrehajtását foglalta össze, majd a Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője a helyi szintű tűzoltási verseny tapasztalatait ismertette.

A továbbképzésen szó volt még a tűzoltói beavatkozásokról veszélyes anyag jelenlétében, valamint a Multifunkcionális mentőheveder, mint segédeszköz használatáról. Ez a tanulmány az idei esztendőben a Dr. Balogh Imre Emlékpályázat aranygyűrűs alkotása lett Dombrády Gábor tű. főhadnagynak köszönhetően.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés