Kincsek a gagyik tengerében

Kincsek a gagyik tengerében
Turkálja ki magának Britney Spears félig megevett, vákuummal tartósított tojásos szendvicsét, köldökszőrzetet, trutyis-lötyis-jojolasztit, vagy egy SWAT fekete rohamsisakot. Ezek a hasznos holmik mind beszerezhetőek az internet piacán.

Online vásárlás már létezik egy ideje, mindenki rendelhet magának könyvet, vagy repülőjegyet a karosszékből, az internetes aukciós portálok azonban meglepő, néha egészen különös árucikkeket is kínálnak. A licitálni vágyók és alkalmi vételre lesők az eBay.com, az amazon.com, a yahoo.com, vagy a magyar vatera.hu és TeszVesz.hu oldalán turkálhatnak.

Kivehető ajtajú NDK turmixgép 
A termékpaletta sokszínűsége elképesztő, használt autót, Tigris harckocsit hang és füstkeltő modullal, jachtot és turmixgépet, de egy valódi Gyűrűk Ura jellegű fantasy kardot is beszerezhetünk röpke 5001 forintért.
A világhálón vásárlás előnyei nem csekélyek, bárki kínálhat és vételezhet, komoly cégek kifutó termékeit is így kínálja, megspórolva ezzel a raktározási, vagy tárolási költséget.
A különféle honlapok struktúrája nagyon hasonló, kategóriákra bontva csemegézhet az ember az eladó dolgok közül.

A Jolly Joker kategória

Egy klikkelés mind felett áll azonban: az egyebek kategória. A feliratra kattanva eláraszt minket a gagyihullám, távcsövek és lézercélzók sőt, akár vásárlási kedvezményre jogosító kártyák is előbukkannak a listából. Létezik minden, egyszerűen nincs határa a kínált áruknak, de a bolhapiachoz képest itt nem egy Trabant csomagtartójából kínálják a hétvégén levágott mangalicaszalonnát, és nem botlunk lépten-nyomon cigarettát kínáló alakokba, maximum vesz az ember egy vízipipát 4500 forintért.

És, hogy mikor lesz a fényképből valóság? Nos, a szállítás termékenként változó, tengeren túli rendelés esetén hajóval, vagy repülővel juttatják el a kiválasztott darabocskát, honi vásárlás esetén a postázás lényegesen gyorsabb. Mindenesetre egy biztos: találhat az ember kincseket a digitális szénakazalban.
hirdetés