Kinek segítene először? A válasza többet elárul önről, mint gondolná

Akt.:
Kinek segítene először? A válasza többet elárul önről, mint gondolná
© Forrás: brightside.me
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – A kérdésre gondolkodás nélkül kell válaszolnia, ugyanis azonnal döntenie kell.

1. A néni:

Igazán jól nevelt, tiszteli az időseket. A problémákat mindig racionálisan közelíti meg és soha nem cselekszik gondolkodás nélkül. Nehezen tudja elfogadni a világ igazságtalanságait és mindig készen áll arra, hogy elvégezze azt a munkát, amelyet mások nem szeretnének.

2. A kisgyerek:

A választása alapján ön egy nagyon érzékeny ember, valószínűleg már többször megbántották az életben. A kedves emberek közé tartozik, de rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot. A barátai tudják, hogy mindig számíthatnak önre.

3. A gipszelt lábú férfi:

A partik lelke, ugyanakkor nem szereti a fontoskodást és soha nem tesz többet, mint amire megkérik. Erős személyiség, aki mágnesként vonz magához másokat.

4. A nővér:

Laza és optimista, nem veszi komolyan a világ problémáit. Könnyen megtalálja a közös hangot másokkal, kíváncsi természetű és imádja a kalandokat, képtelen a négy fal közé zárva tölteni az időt.

(Brightside)


Mindent elárul a személyiségéről, hogy hol fogja a kormányt

Minden sofőrnek megvan a maga szokása, hol fogja a kormányt vezetés közben, de bele sem gondolunk, ez mi mindent mond el rólunk. Válassza ki az önre jellemző mozdulatot, és fedje fel a lapot!

Válasszon egy munkást, és kiderül, milyen a személyisége

Annyi a feladata, hogy az illusztrációról jelöljön meg egy embert és azonnal kiderül, milyen személyiség valójában.
hirdetés