Kirabolta és bántalmazta ismerősét egy 16 éves ibrányi fiú

Kirabolta és bántalmazta ismerősét egy 16 éves ibrányi fiú
© Fotó: police.hu
Nyíregyháza – A nyíregyházi rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 16 éves ibrányi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a fiú 2017. augusztus 23-án 15 óra 20 perc körül Nyíregyháza belterületén kikapta egyik ismerőse kezéből a mobiltelefonját és elszaladt vele.

A 16 éves sértett a gyanúsított után futott, és kérte, hogy adja vissza a telefonját. A fiatal ekkor a zsebébe tette a készüléket, majd többször megütötte a sértettet, aki könnyű sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút néhány órán belül Ibrány belterületén elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

1

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a fiatalt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés