szon-sportoldal

2013.01.08. 16:26

Záhonyi teremlabdarúgó bajnokság

A Vasutas SC szabadidősport bizottsága Záhony Járás és Záhony Város teremlabdarúgó bajnoksága néven idén is meghirdette hagyományos tornáját.

A Vasutas SC szabadidősport bizottsága Záhony Járás és Záhony Város teremlabdarúgó bajnoksága néven idén is meghirdette hagyományos tornáját.A bajnokság célja, hogy a szabadidősport keretein belül rendszeres sportolási lehetőséget biztosítson, s emellett lehetővé tegye a megtisztelő járási és városi bajnoki cím elnyerését.

A versengést a kisvárdai városi tornacsarnokban 2012. január 12-én és a csapatok létszámától függően 26-án, szombati napokon rendezik meg. A szervezők, az önkormányzat humán bizottsága és a ZVSC szabadidősport bizottsága az U7-es, az U9-es, az U11-es korosztály, a 35 éven felüliek, valamint megkötés nélkül az egyéb korosztály számára hirdette meg a bajnokságot.

A nevezési díj az egyéb kategóriában 15 e. Ft/csapat, míg a 35 éven felüliek esetében 8 e. Ft/csapat. Az egyéb kategóriában a járáshoz tartozó települések csak egy-egy csapattal nevezhetnek be, kivéve Záhony várost, amely korlátlan számú csapattal vehet részt a bajnokságban. Az első három helyezett csapat oklevél- és kupadíjazásban részesül, míg a legjobb helyezést elérő határvárosi együttes elnyeri a Záhony Város teremlabdarúgó bajnokának járó külön serleget.

Tancsik Róbert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!